Όροι Χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ:

 

Ασφάλεια

 

Η Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. λαμβάνει όλα τα απαραίτητα/λογικά μέτρα για την προστασία των χρηστών και των προσωπικών τους δεδομένων, και κατα την διάρκεια της αποστολής των δεδομένων και μετά την παραλαβή τους.

 

Ενημέρωση για Αλλαγές

 

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την πολιτική προστασίας όποτε κριθεί απο την εταιρεία αναγκαίο. Κάθε τροποποίηση θα ενημερώνει την σελίδα αυτή, ώστε να υπάρχει πάντα η ενημέρωση στους χρήστες μας για το τι στοιχεία συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και σε ποιές συνθήκες τα παρουσιάζουμε.

 

Παιδιά

 

Η Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. δεν επιτρέπει σε κανένα χρήστη με ηλικία μικρότερη των 13 ετών, να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε υπηρεσία προσφέρετε απο το website και που απαιτεί την υποβολή προσωπικών στοιχείων. Σε περίπτωση που πληροφορηθούμε οτι ένας χρήστης είναι κάτω των 13 ετών και έχει δώσει προσωπικά στοιχεία/πληροφορίες, τότε αυτά τα στοιχεία διαγράφονται το συντομότερο δυνατό.

 

Περιεχόμενα

 

Τα περιεχόμενα αυτού του site παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Φωτογραφίες, προδιαγραφές, τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία απεικονίζονται στο website αφορούν μοντέλα που εισάγονται στην ελληνική αγορά. Η Halkiasgroup διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προδιαγραφών, τεχνικών χαρακτηριστικών, εξοπλισμού, τιμών χωρίς προειδοποίηση.

Οι πληροφορίες για τις τιμές που περιλαμβάνονται ή παρέχονται μέσω του site, έχουν ως μοναδικό σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Οι τιμές που παρουσιάζονται αφορούν ενδεικτικές τιμές λιανικής

 

Πνευματικά δικαιώματα

 

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση της Χαλκιάς Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.

 

Existing User?

Lost your password?