Ξεκίνησαν οι πωλήσεις στην Ελλάδα του συλλεκτικού και περιορισμένης παραγωγής  Nissan QASHQAI Black Edition.

Η συλλεκτική έκδοση του κορυφαίου crossover της Nissan, θα διατεθεί και στην Ελλάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, όπου και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

black2

Η έκδοση Black Edition του QASHQAI, βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού της κορυφαίας έκδοσης Techna και έχει επιπλέον μαύρες ζάντες αλουμινίου “Ibiscus” 19 ιντσών, καθώς και διακοσμητικά ένθετα ασημί χρώματος στον εμπρόσθιο αλλά και στον πίσω προφυλακτήρα.

Σε ότι αφορά το εσωτερικό της συλλεκτικής αυτής έκδοσης, το δερμάτινο σαλόνι και οι διακοσμητικές φάσες αλουμινίου στο κατώτερο τμήμα του πλαισίου της πόρτας, με το λογότυπο της Black Edition, συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το όλο πακέτο.

black1

Η έκδοση “Black Edition” προσφέρεται στην Ελλάδα με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και κίνηση στους εμπρός τροχούς. Διατίθεται σε δύο μοναδικά μεταλλικά χρώματα, το μαύρο Pearlescent Black, ή σε λευκό Pearl White.

Οι *τιμές για το Nissan QASHQAI Black Edition ορίστηκαν στα 35.190€. Περισσότερες πληροφορίες για το Nissan QASHQAI Black Edition θα βρείτε στη νέα μας έκθεση Nissan Χαλκιάς στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 242 καθώς και στο τηλέφωνο 2109531008-9.

*Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από την Nissan.