Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης για τον κινητήρα 1.2 DiG-T με τον οποίο είναι διαθέσιμα τα Pulsar, Juke και Qashqai.

Από το συγκεκριμένο πακέτο αναβάθμισης μπορούν να ωφεληθούν τόσο οι τωρινοί ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων μοντέλων, όσο και οι υποψήφιοι αγοραστές καινούργιων, που θέλουν να προσδώσουν ακόμα πιο δυναμικό χαρακτήρα και περισσότερες επιδόσεις στο δικό τους αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, με το πακέτο αναβάθμισης ισχύος της επιτυγχάνεται αύξηση της ισχύος κατά 17.5% και 20ps (από 115ps σε 135ps και της ροπής κατά 8.4% και 1.6kg.m (από 19 kg.m σε 20.6kg.m.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πακέτο αναβάθμισης καλύπτεται από σχετική εγγύηση καλής λειτουργίας και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τις εκδόσεις που φέρουν μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ελάτε σήμερα από τη νέα μας έκθεση Nissan Χαλκιάς, Λ. Συγγρού 242 στην Καλλιθέα ή από το κέντρο σέρβις μας, Ιλισού 123, Μοσχάτο για να σας ενημερώσουμε για την βελτίωση που μπορείτε να έχετε στον κινητήρα σας.

Nissan Power Kit_2017