Προσφορές

Πλούσια δώρα με αγορά κάθε νέου αυτοκινήτου και ασυναγώνιστες τιμές σε γνήσια αξεσουάρ & ανταλλακτικά.

Διάφορες προσφορές κατά περιόδους

Nissan After Sales με εκπτώσεις 25%

SummerSales21.jpg.ximg.l_6_m.smart

Και αυτόν τον χειμώνα, η Nissan Χαλκιάς φέρνει μοναδικές προσφορές για όλους τους κατόχους μοντέλων της, με το πρόγραμμα All Clear Service.

Συγκεκριμένα η Nissan Χαλκιάς σας προσφέρει :

• 25% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Ανταλλακτικά Service.

• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 25 Σημείων.

• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου 2019, ενώ σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες, παρέχονται στα τηλέφωνα 2109419662 , 2109408150 – 1 καθώς και στο σέρβις της Nissan Χαλκιάς, Ιλισού 123 στο Μοσχάτο.

Nissan 3+ με εκπτώσεις έως και 75%

19756349_1487501791293357_6808296842660410855_n

Η Nissan και η Nissan Χαλκιάς φροντίζουν και για τους παλαιότερους κατόχους των αυτοκινήτων της.

Πρόκειται για μία ενέργεια της Nissan που επιβραβεύει τους κατόχους οι οποίοι φροντίζουν για τη σωστή συντήρηση των οχημάτων τους.

Για τους κατόχους αυτοκινήτων Nissan 3-7 ετών που έχουν πλήρες αρχείο συντήρησης στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο και απαραίτητα σφραγισμένο book service, υπάρχει η δυνατότητα μερικής κάλυψης με τη μορφή έκπτωσης (σε ποσοστό μέχρι 75%) σε επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης. Ρωτήστε την Nissan Χαλκιάς για την κάλυψη που πιθανόν δικαιούστε!

  • Ποια αυτοκίνητα μπορεί να δικαιούνται έκπτωση;

Έκπτωση μπορεί να δικαιούνται τα αυτοκίνητα Nissan εκτός εγγύησης και μέχρι την ηλικία των 7 ετών από την ημερομηνία πρώτης αδείας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το αυτοκίνητο να έχει πλήρες σφραγισμένο και ενημερωμένο book service, με συντήρηση που ακολουθεί πιστά τις οδηγίες και τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

  • Η έκπτωση τι αφορά;

Η έκπτωση αφορά επιλεγμένα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης και δεν είναι αναλώσιμα. Για τα αναλώσιμα ανταλλακτικά ισχύουν οι εκπτώσεις των προωθητικών ενεργειών της Nissan εφόσον είναι σε ισχύ.

  • Η προσφορά καλύπτει και εργασίες;

Όχι, η προσφορά αφορά μόνο επιλεγμένα μη αναλώσιμα ανταλλακτικά που χρήζουν αντικατάστασης.

  • Πως μπορώ να μάθω αν το ανταλλακτικό που θέλει αντικατάσταση καλύπτεται από την προσφορά και έχει έκπτωση;

Απαραίτητα πρέπει να απευθυνθείτε στην Nissan Χαλκιάς προσκομίζοντας την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σας και το ενημερωμένο book service του αυτοκινήτου σας. Εκεί θα σας ενημερώσουμε για το αν το ανταλλακτικό που χρειάζεται αντικατάσταση περιλαμβάνεται στην προσφορά και έχει έκπτωση, καθώς και για το τελικό ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλετε εσείς από τη μεριά σας.

Τα QASHQAI & PULSAR με 5.9% ονομαστικό επιτόκιο!

15203347_1264210603622478_6297226527619985087_n

Η Nissan Χαλκιάς για μια ακόμα φορά ταράζει τα νερά της αγοράς αυτοκινήτου, προσφέροντας το πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία C, QASHQAI, αλλά και το δημοφιλές hatchback PULSAR σε νέο εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο.

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν το δημοφιλές crossover QASHQAI από 18.990€ αλλά και το ευρύχωρο hatchback PULSAR από 14.990€ με ονομαστικό επιτόκιο 5.9%, από τα χαμηλότερα της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες παρέχονται στο τηλέφωνο 2109531008-9 ή από την έκθεση Nissan Χαλκιάς, Λεωφόρος Συγγρού 242, Καλλιθέα.

 

Renault Total Care Summer 2017

Συνεχίζοντας σταθερά την παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων After Sales, η Renault Χαλκιάς, προσφέρει και φέτος δωρεάν χειμερινό έλεγχο 25 σημείων και παράλληλα μοναδικές προσφορές πακέτων συντήρησης και επισκευής, που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Η Renault Χαλκιάς, με το πρόγραμμα Total Care έχει δημιουργήσει μια ομπρέλα προστασίας για όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Renault, με στόχο να απολαμβάνουν σε σταθερή βάση άριστες υπηρεσίες After Sales. Και αυτό το χειμώνα μέσω του προγράμματος Total Care, η Renault Χαλκιάς προσφέρει δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και υπεύθυνα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.

Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξ’ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών υπάρχει πλήρης κάλυψη μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+ με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει κόστος εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α).

Με δωρεάν έλεγχο 25 σημείων και πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών συντήρησης και επισκευής, η Renault με το πρόγραμμα Total Care είναι πάντα δίπλα σε κάθε ανάγκη των καταναλωτών.

Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2109419662 ή να περάσετε από τις εγκαταστάσεις μας, Ιλισού 123, Μοσχάτο.

Δωρεάν Οδική Βοήθεια από την Nissan!

nissanodikifree

 

Για ακόμα μια φορά η Nissan πρωτοπορεί, προσφέροντας Δωρεάν Οδική Βοήθεια για ένα επιπλέον χρόνο, σε αυτοκίνητα Nissan πέρα της αρχικής τριετίας. Την συγκεκριμένη μοναδική παροχή από τη Nissan, μπορούν να εκμεταλλευτούν ιδιοκτήτες μοντέλων της φίρμας που πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις :

  • Το αυτοκίνητο να έχει ημερομηνία παραγωγής μεταγενέστερη της 1/1/2000.
  • Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα να πραγματοποιήσουν συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan Χαλκιάς.
  • Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών να επισκεφθούν για έλεγχο και διενέργεια τυχόν ανάκλησης το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan Χαλκιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καλύψεις του Προγράμματος Δωρεάν Οδικής βοήθειας από τη Nissan, είναι ίδιες με αυτές που ισχύουν κατά την διάρκεια ισχύος της εγγύησης ενός νέου αυτοκινήτου της μάρκας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Nissan Χαλκιάς στο τηλέφωνο 2109419662 ή να περάσουν από τις εγκαταστάσεις μας, Ιλισσού 123, Μοσχότο.

Μεταχειρισμένα Αυτοκινήτα

Πιστοποίηση Μεταχειρισμένου Αυτοκινήτου

 

Φωτογραφίες & Βίντεο

 

 

Existing User?

Lost your password?