Φιλοσοφία

Η ΧΑΛΚΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε. λειτουργεί απο το 1974 στο χώρο των αυτοκινήτων με ιδρυτή τον Βασίλειο Χαλκιά και συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα με τον υιό του Ευθύμιο Χαλκιά. Η Εταιρεία στο πλαίσιο των αναγκών & υπηρεσιών των σύγχρονων οδηγών επεκτείνει τις δραστηριοτητές της, στελεχώνεται από μια θαυμαστή ομάδα επαγγελματιών που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη διαδικασία απόκτησης και συντήρησης ενός αυτοκινήτου σε μια ευχάριστη, άνετη και ξεχωριστή εμπειρία. Αφουγκράζοντας τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε, στεκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση. Αυτό άλλωστε ανέδειξε την εταιρεία στην μακρόχρονη πορεία μας στο χώρο.

H φιλοσοφία της Halkiasgroup βασίζεται στις φιλικές σχέσεις, την σωστή και ειλικρινή αντιμετώπιση του πελάτη και την υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών. Με εκτίμηση, Ευθύμιος Βασ. Χαλκιάς.

Αγωνιστική κληρονομιά απο τον πατέρα Βασίλη Χαλκιά με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν. Τα γονίδια και το πάθος για την ταχύτητα πέρασαν και στον υιό του Ευθύμιο Χαλκιά επίσης με πολλές διακρίσεις με μεγαλύτερη το 2013 ως πρώτο ελληνικό πλήρωμα στο ραλυ Ακρόπολις!

Φωτογραφίες & Βίντεο

Existing User?

Lost your password?