Νέα

12 Dec 2022

Χειμερινές εκπτώσεις 20% στο σέρβις Nissan

Nissan Χαλκιάς After Sales Service: Ολική Επαναφορά για το δικό σας Nissan, με 20% Έκπτωση και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής και στα Γνήσια Αξεσουάρ!

 

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan Χαλκιάς τονίζει τον Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας Yψηλών Προδιαγραφών από τα υπερσύγχρονο συνεργείο της στην Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

 

Επωφεληθείτε τώρα από την ξεχωριστή χειμερινή προσφορά της Nissan Χαλκιάς και κερδίστε :
• ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο 20 Σημείων
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ και στα Ανταλλακτικά Service και στα Ανταλλακτικά Επισκευής (περιλαμβάνονται: μπαταρία, τακάκια, δισκόπλακες,
σιαγόνες, ταμπούρα, συμπλέκτης, αμορτισέρ, εξάτμιση, εξωτερικοί ιμάντες, σετ ιμάντα χρονισμού, προθερμαντήρες, θερμοστάτης)
• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα Γνήσια Αξεσουάρ Nissan
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για Ένα Έτος, με Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

 

H πραγματοποίηση τεχνικού ελέγχου και συντήρησης στην Nissan Χαλκιάς είναι απαραίτητη, προκειμένου να κινηθούμε με ασφάλεια αλλά και με μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου κατά την χειμερινή περίοδο. Για αυτό φροντίζει το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της Nissan Χαλκιάς, με κορυφαία διαγνωστική τεχνολογία και γνήσια ανταλλακτικά που εγγυώνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

02 Dec 2022

Juke & Qashqai άμεσα διαθέσιμα και με δέσμευση τιμής!

Στην Nissan Χαλκιάς μπορούμε και σας προσφέρουμε αυτοκίνητο με άμεση διαθεσιμότητα.

Ο λόγος για τα Nissan Juke και Nissan Qashqai τα οποία σας περιμένουν στην Nissan Χαλκιάς, στην Λ. Συγγρού 242 να τα γνωρίσετε από κοντά και βεβαίως να πραγματοποιήσετε ένα πληρέστατο test drive.

Στην Nissan Χαλκιάς μπορείτε να κάνετε γιορτές και να ξεκινήσετε το 2023 πίσω από το τιμόνι του νέου σας Juke ή Qashqai και μάλιστα με  δέσμευση τιμής, την στιγμή της παραγγελίας σας. Η εν λόγω ευκαιρία αφορά τόσο τις εκδόσεις DiG-T και Full Hybrid για το Juke, όσο και τις εκδόσεις hybrid και e-POWER (την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα) για το Qashqai.

Και όλα αυτά με προνομιακούς τρόπους απόκτησης, ανταλλαγή του παλαιού σας αυτοκινήτου και με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σέρβις Nissan Χαλκιάς, Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο.

03 Nov 2022

Nissan Χαλκιάς E-Power Driving Days

Η Nissan Χαλκιάς σας προσκαλεί σε ένα 3ήμερο φεστιβάλ test drive προκειμένου να γνωρίσετε την αποκλειστική τεχνολογία E-Power. Την τεχνολογία της Nissan η οποία προσφέρει την μοναδική εμπειρία “εξηλεκτρισμένης οδήγησης” χωρίς φόρτιση στην πρίζα.

Η τεχνολογία E-Power που είναι ήδη διαθέσιμη στα Nissan Qashqai και Nissan X-Trail μεταξύ άλλων προσφέρει τα εξής οφέλη:

  • Κινείται με ηλεκτρισμό, τροφοδοτείται με βενζίνη.
  • Επαναφορτίζεται εν κινήσει, δίχως σύνδεση σε πρίζα.
  • Ανακυκλώνει την ενέργεια από το φρενάρισμα.
  • Η οδήγηση είναι άνετη, ήσυχη και χαλαρωτική.
  • Δεν ανησυχούμε για την αυτονομία.
  • Λιγότερα γεμίσματα, χαμηλότερο κόστος λειτουργίας.

 

Για ένα ολόκληρο 3ήμερο, 18, 19 και 20 Νοεμβρίου τα ολοκαίνουργια Nissan Qashqai E-Power και Nissan X-Trail E-Power μαζί με το επίσης καινούργιο και άκρως οικονομικό Nissan Juke Hybrid θα σας περιμένουν στην Nissan Χαλκιάς, στην Λ. Συγγρού 242 στην Καλλιθέα να τα γνωρίσετε από κοντά και βεβαίως να τα οδηγήσετε βιώνοντας μία νέα εμπειρία.

Για τους πιο παραδοσιακούς θα υπάρχουν επίσης διαθέσιμα για test drive τόσο το Qashqai όσο και το X-Trail στις νέες τους mild-hybrid εκδοχές όσο και το Juke στην αμιγώς βενζινοκίνητη εκδοχή.

Παράλληλα θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για τους νέους τρόπους απόκτησης αυτοκινήτων Nissan καθώς και να ανταλλάξετε το παλαιό σας αυτοκίνητο με ένα νέο μοντέλο Nissan σε προνομιακές τιμές.

Σας περιμένουμε!

_STJ0118

16 Oct 2022

Ήρθε το νέο X-Trail στην Nissan Χαλκιάς!

Κατέφθασε στην Nissan Χαλκιάς η 4η γενιά του δημοφιλούς X-Trail η οποία ανοίγει το επόμενο “κεφάλαιο” στην γκάμα των “εξηλεκτρισμένων” μοντέλων της. Σχεδόν επτά εκατομμύρια Nissan X-Trail έχουν πουληθεί παγκοσμίως, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή οικογενειακά οχήματα περιπέτειας στον κόσμο.

Για αυτή τη νέα γενιά του X-Trail, η Nissan έχει βασιστεί στο καθιερωμένο DNA που διατρέχει και τις τρεις προηγούμενες γενιές του γνωστού SUV: μυώδης σχεδιασμός, ευέλικτη χρησιμότητα και προηγμένες δυνατότητες τετρακίνησης. Το νέο Nissan X-Trail είναι διαθέσιμο στην Nissan Χαλιάς τόσο σε διαμορφώσεις πέντε όσο και σε επτά θέσεις, προσφέροντας μια ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις μιας μεγάλης οικογένειας ή παρέας.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα CMF-C της Συμμαχίας, η οποία φέρνει στο προσκήνιο την προηγμένη μηχανική, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία, το νέο X-Trail θα ανεβάσει ξανά τον πήχη στην κατηγορία των crossovers. Οι δυνητικοί αγοραστές, που αγαπούν την περιπέτεια, θα απολαύσουν τη βελτιωμένη δυναμική απόδοση και τις προηγμένες τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης που προσφέρει η νέα γενιά του Nissan X-Trail.

“Η εξέλιξη ενός εμβληματικού μοντέλου όπως το X-Trail είναι τεράστια ευθύνη. Έχει καθιερωθεί ως όχημα για οικογενειακές περιπέτειες και συνεπώς γνωρίζουμε τι εκτιμούν οι πελάτες μας. Για την τέταρτη γενιά X-Trail, θα τους δώσουμε την ικανότητα για περιπέτεια, με ένα προηγμένο ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης σε όλους τους τροχούς, σε συνδυασμό με διαισθητική και βολική τεχνολογία”, δήλωσε ο Francois Bailly, Senior Vice President, Chief Planning Officer, της Nissan AMIEO.

 

Η εμφάνιση του Nissan X-Trail

Κεντρικό στοιχείο στην απήχηση του X-Trail στις τρεις προηγούμενες γενιές ήταν το ξεχωριστό στυλ του, που προβάλλει μια καθησυχαστική αίσθηση στιβαρότητας, χωρίς να είναι επιθετικό. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό του νέου Nissan X-Trail αντικατοπτρίζουν το “πνεύμα” του οχήματος : ευέλικτο και περιπετειώδες. Το εξωτερικό τονίζεται από τα χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της Nissan, όπως η “αιωρούμενη” οροφή και η μάσκα V-motion. Η μπροστινή όψη πλαισιώνεται από εντυπωσιακούς προβολείς που φαίνονται “καλουπωμένοι” στο αμάξωμα του μπροστινού προφυλακτήρα, με έναν συνδυασμό φώτων ημέρας και φλας, “φωλιασμένων” κατά μήκος της γραμμής κλεισίματος του καπό.

Nissan_Xtrail_High_001.JPG

Στο πλάι, οι μυώδεις θόλοι των τροχών, εμπρός και πίσω, δίνουν μια δυναμική παρουσία στο X-Trail, ενώ στη βάση των θυρών, ένα ένθετο χαρακτηριστικό αποπνέει μια αίσθηση ρευστότητας στις καθαρές επιφάνειες των θυρών. Το σχήμα της κολόνας C θυμίζει πτερύγιο δελφινιού, αποδίδοντας  ένταση στο πίσω μέρος, με τα ιδιαίτερης εμφάνισης φώτα να ολοκληρώνουν την πίσω όψη των τριών τετάρτων. Από πίσω, μια “τροχιοδεικτική” οριζόντια γραμμή βρίσκεται ακριβώς πάνω και κάτω από όπου είναι τοποθετημένη η πινακίδα κυκλοφορίας, ενώ τα διαχωρισμένα πίσω φώτα εξασφαλίζουν ένα ευρύ διάφραγμα για το πορτμπαγκάζ. Ένα ασημί πάνελ καμπυλώνεται κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα, αντανακλώντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα του X-Trail.

Τα βασικά αεροδυναμικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν “3D” εκτροπείς ελαστικών  στην κάτω μπροστινή όψη, ενεργό κλείστρο γρίλιας για τον έλεγχο της ροής αέρα στο χώρο του κινητήρα, ειδικό σχήμα κολόνας Α, καλύμματα κάτω από το αμάξωμα για τη διαχείριση της ροής αέρα κάτω από το όχημα και μια μοναδική “κουρτίνα αέρα” που κατευθύνει με ακρίβεια τη ροή του αέρα από το μπροστινό μέρος στις πλευρές του X-Trail.

Nissan_Xtrail_High_002.JPG

Στην Nissan Χαλκιάς θα βρείτε το X-Trail με 10 χρώματα αμαξώματος και με πέντε συνδυασμούς διχρωμίας, έτσι έχετε 15 παραλλαγές προς επιλογή.

 

Σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER

Το νέο X-Trail είναι το δεύτερο μοντέλο στην Ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan που εξοπλίζεται με το καινοτόμο σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER της μάρκας. Αποκλειστικά για τη Nissan, το σύστημα e-POWER είναι μια μοναδική προσέγγιση ηλεκτροκίνησης, προσφέροντας την αίσθηση οδήγησης EV, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία στο Note το 2017, καθιστώντας το ως το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις, με τους αγοραστές του να λατρεύουν τον συνδυασμό ομαλής, αβίαστης απόδοσης χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

X-Trail - Static High 6

Το σύστημα e-POWER του νέου X-Trail αποτελείται από μπαταρία υψηλής απόδοσης και σύστημα μετάδοσης κίνησης ενσωματωμένα με βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων μεταβλητής σχέσης συμπίεσης, γεννήτρια ισχύος, μετατροπέα και μπροστινό ηλεκτροκινητήρα 150 kW. Αυτό το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης σημαίνει ότι η ισχύς στους τροχούς προέρχεται μόνο από έναν ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει ως αποτέλεσμα την άμεση, γραμμική απόκριση στο γκάζι, με την τελική ισχύ του συστήματος να φτάνει τα 213PS στην έκδοση e-4ORCE !

Το μοναδικό στοιχείο του e-POWER είναι ότι ο βενζινοκινητήρας χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι τροχοί κινούνται πλήρως από τον ηλεκτροκινητήρα. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας μπορεί πάντα να λειτουργεί εντός ενός βέλτιστου εύρους στροφών, προσφέροντας εξαιρετική απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου σε αστικές συνθήκες. Χάρη στην “καθαρή” ηλεκτροκίνηση, δεν υπάρχει καθυστέρηση στην απόκριση όπως συμβαίνει με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης ή με ένα παραδοσιακό υβριδικό σύστημα. Η άμεση απόκριση προσφέρει συναρπαστική αίσθηση υψηλής ροπής και ευέλικτη επιτάχυνση για να διευκολύνει το προσπέρασμα ή τους ελιγμούς σε αυτοκινητόδρομο, εμπνέοντας περισσότερη εμπιστοσύνη.

Αναπόσπαστο στοιχείο του σχεδιασμού στο e-POWER του Nissan X-Trail είναι η “γραμμική μελωδία”, η οποία διέπει τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα, διασφαλίζοντας ότι λειτουργεί στην  κατάλληλη ταχύτητα σε σχέση με την ταχύτητα του δρόμου, αποφεύγοντας το φαινόμενο “υψηλών στροφών” των παραδοσιακών υβριδικών, όταν υπάρχει απότομη επιτάχυνση. Ένα δευτερεύον πλεονέκτημα είναι η ποιότητα κύλισης που προσφέρει, διασφαλίζοντας ότι ο κινητήρας λειτουργεί μόνο με την ταχύτητα που χρειάζεται, η οποία είναι συνήθως χαμηλή σε αστικές και προαστιακές συνθήκες.

Εκτός από αυτά τα πλεονεκτήματα, το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER εγγυάται μια αθόρυβη οδήγηση, όπου για παράδειγμα στα 40 km/h ο ήχος στο αυτοκίνητο μειώνεται κατά 8db σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα.

 

e-Pedal Step στο Nissan X-Trail

Δεδομένου ότι το 70% του χρόνου οδήγησης είναι πιθανό να δαπανηθεί σε προαστιακές περιοχές, η Nissan ανέπτυξε μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης με ένα πεντάλ που ονομάζεται e-Pedal Step. Σχεδιασμένο για να εξομαλύνει  την επαναλαμβανόμενη καταπόνηση από την αστική οδήγηση, όπου ο οδηγός κινεί συχνά το πόδι του ανάμεσα στο γκάζι και το φρένο, το e-Pedal Step επιτρέπει στους οδηγούς να επιταχύνουν και να φρενάρουν χρησιμοποιώντας μόνο το γκάζι.

All New Nissan X-Trail - Interior

Το σύστημα πρέπει πρώτα να ενεργοποιηθεί από το διακόπτη στην κεντρική κονσόλα και, έκτοτε, το γκάζι θα επιταχύνει ως συνήθως. Με την απελευθέρωση του γκαζιού, το e-Pedal Step θα φρενάρει το Nissan Χ-Trail στα 0,2 g, αρκετά για να ανάψουν τα φώτα των φρένων και θα επιβραδύνει το όχημα σε μια ταχύτητα «ερπυσμού». Κάτι τέτοιο διασφαλίζει ότι οι ελιγμοί στάθμευσης με χαμηλή ταχύτητα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλοί. Η χρήση του e-Pedal γίνεται γρήγορα διαισθητική και το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται ο φόρτος του οδηγού κατά την αστική οδήγηση. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται μια ομαλή και ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης.

 

Υβριδικό Nissan X-Trail στην έκδοση ICE

Εκτός από την έκδοση e-POWER, το  Nissan X-Trail είναι διαθέσιμο στην Nissan Χαλκιάς και με τον υπερτροφοδοτούμενο μεταβλητού λόγου συμπίεσης κινητήρα των 1,5 λίτρων. Με ισχύ 120 kW (163 PS) και 300 Nm ροπής, η έκδοση αυτή θα προσφέρεται μόνο σε κίνηση στους δύο τροχούς, με την ισχύ να μεταδίδεται μέσω του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων Xtronic. Σε σενάρια οδήγησης με χαλαρή οδήγηση και ελαφριά επιτάχυνση, ο κινητήρας μεταβαίνει σε υψηλή αναλογία συμπίεσης για βελτιστοποιημένη απόδοση καυσίμου, ενώ σε περιπτώσεις όπου χρειάζονται περισσότερες επιδόσεις, ο λόγος συμπίεσης προσαρμόζεται σε χαμηλό επίπεδο.

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι επίσης εξοπλισμένο με υβριδική τεχνολογία 12v. Το σύστημα παρέχει υποβοήθηση ροπής, εκτεταμένο σταμάτημα στο ρελαντί, γρήγορη επανεκκίνηση και διακοπή κίνησης, με οφέλη τόσο για την οικονομία καυσίμου όσο και για την παραγωγή CO2. Κατά την επιβράδυνση, η ενέργεια ανακτάται μέσω της αναγέννησης και αποθηκεύεται στην μπαταρία ιόντων λιθίου. Στη συνέχεια, αυτή η ανακτηθείσα ενέργεια χρησιμοποιείται για τη λειτουργία των συστημάτων του αυτοκινήτου ενόσω ο κινητήρας είναι σταματημένος (για παράδειγμα στον κόκκινο σηματοδότη). Επιπλέον, μια ώθηση ροπής περίπου 6 Nm μπορεί να δημιουργηθεί κατά την επιτάχυνση.

 tech

e-4ORCE

Ένα νέο σύστημα τετρακίνησης σχεδιασμένο να λειτουργεί με τα ηλεκτροκίνητα κινητήρια σύνολα της Nissan παρουσιάζεται και στο ολοκαίνουργιο X-Trail στην Ευρώπη. Το e-4ORCE θα προσφέρει καθησυχαστική πρόσφυση και σίγουρη επιτάχυνση σε όλες τις συνθήκες, χάρη στην πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών της Nissan. Το “e” στο e-4ORCE σημαίνει το 100% σύστημα ηλεκτροκίνησης  της Nissan. Το “4ORCE” αναφέρεται στη φυσική ισχύ και ενέργεια του οχήματος, με το “4″ να αντιπροσωπεύει τον έλεγχο όλων των τροχών. Το σύστημα αυτό εξοπλίζει και το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover Ariya.

X-Trail - Static High 4

Το πανίσχυρο σύστημα διπλού ηλεκτροκινητήρα έχει συνολική ισχύ 157 kW (213 PS) χάρη στον πίσω κινητήρα 94 kW που επιτρέπει έντονη επιτάχυνση, με 0-100 χλμ./ώρα σε 7 δευτερόλεπτα. Έχει 10.000 φορές ταχύτερη απόκριση ροπής σε σχέση με ένα μηχανικό σύστημα 4WD. Επιπλέον, η συνεχής ανακατανομή της ροπής και η σχεδόν τέλεια ισορροπία βάρους συμβάλλουν στον καθησυχαστικό χειρισμό και την οδηγική άνεση, επιτρέποντας μια δυναμική αλλά ομαλή οδηγική εμπειρία.

Το e-4ORCE είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών της Nissan που διαχειρίζεται με ακρίβεια την απόδοση ισχύος και την απόδοση πέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα. Το σύστημα ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού, εντοπίζοντας την επιθυμητή γραμμή οδήγησης, σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια του δρόμου, χωρίς αυτός να χρειάζεται να αλλάξει στυλ οδήγησης ή εισόδου.

Οι μηχανικοί βελτίωσαν την τεχνολογία ελέγχου ακρίβειας του e-4ORCE και τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες για να προσφέρουν απαράμιλλη άνεση στην οδήγηση. Το βήμα και η “βύθιση” του οχήματος ελαχιστοποιούν την πιθανότητα ναυτίας, χάρη στην προσθήκη αναγεννητικής πέδησης στον πίσω κινητήρα, σε σχέση με το συνηθισμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση στον εμπρός κινητήρα,  που χρησιμοποιείται σήμερα από τυπικά EV και υβριδικά συστήματα.

Εκτός από τη βελτιστοποίηση της κατανομής της ροπής εμπρός και πίσω, το σύστημα εφαρμόζει ανεξάρτητο έλεγχο πέδησης σε κάθε έναν από τους τέσσερις τροχούς για να μεγιστοποιήσει την υπό γωνία δύναμη, που δημιουργείται από τον καθένα. Αυτό προσφέρει κατευθυντικότητα που ακολουθεί πιστά τις προθέσεις του οδηγού με ελάχιστες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης.

“Το X-Trail με e-POWER και e-4ORCE θα καταλάβει μια περίοπτη θέση στην κατηγορία, αποτελώντας το μοναδικό οικογενειακό crossover 7 θέσεων με ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Το X-Trail είναι ακριβώς ο τύπος του οχήματος που αναζητούν οι σύγχρονες περιπετειώδεις οικογένειες”, δήλωσε η Cliodnha Lyons, Αντιπρόεδρος Προϊοντικού Σχεδιασμού της Nissan AMIEO.

 

Στο premium εσωτερικό του Nissan X-Trail 

Η καμπίνα του ολοκαίνουργιου Nissan X-Trail θέτει ένα νέο πρότυπο στην κατηγορία με αναβαθμισμένη ατμόσφαιρα, ξεχωριστή σχεδίαση και βελτιωμένη χρηστικότητα. Οι προηγμένες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility βρίσκονται στα χέρια του οδηγού, με άνεση και ποιότητα σε κάθε άγγιγμα. Νέα υλικά κορυφαίας ποιότητας, έξυπνα χαρακτηριστικά και με προσοχή στην λεπτομέρεια ενισχύουν την καμπίνα, που προσφέρει κορυφαία σχεδίαση και πρακτικότητα σε κάθε διάσταση.

Nissan_Xtrail_High_043.JPG

Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην εργονομική και απτική ποιότητα στους διακόπτες και στα χειριστήρια, προσδίδοντας μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Η έρευνα πελατών έχει δείξει ξεκάθαρα την προτίμηση των αγοραστικού κοινού για εύχρηστες βασικές λειτουργίες. Για τον λόγο αυτό, το X-Trail διαθέτει απλά, διαισθητικά χειριστήρια θέρμανσης/κλιματισμού, καθώς και κουμπιά που διέπουν τις λειτουργίες της κεντρικής οθόνης, όπως ήχου και πλοήγησης.

All New Nissan X-Trail - Interior

Το επάνω επίπεδο της διάταξης της πλωτής κεντρικής κονσόλας διαθέτει το e-shifter, τον επιλογέα λειτουργίας οδήγησης και δύο ποτηροθήκες, καθώς και την ασύρματη βάση φόρτισης 15w για smartphone. Για τους επιβάτες των μπροστινών καθισμάτων, υπάρχει ένα υποβραχιόνιο, το οποίο έχει ένα άνοιγμα τύπου “πεταλούδας”, για να αποκαλύψει έναν γενναιόδωρο χώρο αποθήκευσης για τιμαλφή. Με αυτό τον τρόπο, τα πλαϊνά ανοιγόμενα στοιχεία επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο για τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων, σε αντίθεση με το κλασσικό αρθρωτό καπάκι.

Nissan_Xtrail_High_056.JPG

Από κάτω, το επάνω επίπεδο της πλωτής κονσόλας είναι χώρος αποθήκευσης για αντικείμενα όπως τσάντα ή tablet. Διευκολύνει την αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων, δημιουργώντας βέλτιστη χρήση χώρου και προσφέροντας εξαιρετικούς χώρους αποθήκευσης για ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Δημιουργώντας ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, ο νέος λευκός ατμοσφαιρικός φωτισμός έχει υιοθετηθεί σε όλη την καμπίνα, με την ομοιομορφία του να δίνει μια κορυφαία και αρμονική εντύπωση.

 

Πρακτικό και ευέλικτο

Στο Nissan X-Trail για να διευκολυνθεί η φόρτωση αντικειμένων, η εγκατάσταση παιδικού καθίσματος ή η άνεση στο αυτοκίνητο, η πρόσβαση στα καθίσματα της δεύτερης σειράς είναι πλέον ακόμη πιο εύκολη, λόγω των θυρών των πίσω επιβατών που ανοίγουν σχεδόν στις 90 μοίρες.

X-Trail - Static High 11

Η δεύτερη σειρά καθισμάτων χωρίζεται σε διαμόρφωση 60:40, ενώ υπάρχει μια κεντρική “καταπακτή”, ώστε αντικείμενα όπως πέδιλα του σκι, να μεταφέρονται εύκολα χωρίς να χρειάζεται να πέσει κανένα τμήμα της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί επίσης να μετακινηθεί προς τα εμπρός για να μεγιστοποιήσει τον χώρο του πορτμπαγκάζ και να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων (στη διαμόρφωση 7 θέσεων).

Οι επιβάτες της δεύτερης σειράς στο Nissan X-Trail θα φιλοξενηθούν άνετα έχοντας στη διάθεσή τους χειριστήρια για το σύστημα θέρμανσης/κλιματισμού, κάτι πολύ σημαντικό σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο. Ένα βασικό συστατικό για τη διασφάλιση ενός αρμονικού οικογενειακού ταξιδιού είναι η σταθερή παροχή ρεύματος για τη διατήρηση της ισχύος των ηλεκτρονικών συσκευών. Για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς, υπάρχει σημείο φόρτισης USB τύπου A και USB τύπου C. Οι γονείς των μωρών και των νηπίων θα εκτιμήσουν την ενσωμάτωση αντηλιακών κουρτινών στις πόρτες των πίσω επιβατών, που προσφέρουν προστασία στις ηλιόλουστες μέρες, χάρη στον πανεύκολο χειρισμό τους.

All New Nissan X-Trail - Interior

Χάρη στην χωροταξική απόδοση της πλατφόρμας CMF-C, το νέο X-Trail είναι διαθέσιμο με τρίτη σειρά φιλοξενίας επιβατών στον χώρο των αποσκευών. Τα μεμονωμένα καθίσματα που “εξαφανίζονται” αβίαστα στο πάτωμα είναι σχεδιασμένα για να φιλοξενούν επιβάτες ύψους έως 160 cm, τοποθετώντας το  X-Trail μεταξύ των πιο γενναιόδωρων στην κατηγορία του. Ο χώρος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίζει ότι οι επιβάτες της τρίτης σειράς μπορούν να βάλουν τα πόδια τους κάτω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

All New Nissan X-Trail - Interior

Η πρόσβαση στην τρίτη σειρά απαιτεί έναν απλό χειρισμό για την ανατροπή του εξωτερικού καθίσματος προς τα εμπρός, επιτρέποντας ένα εύκολο βήμα στην τρίτη σειρά. Όταν τα δύο πίσω καθίσματα δεν χρησιμοποιούνται, ο χώρος του πορτμπαγκάζ που προκύπτει τοποθετεί το X-Trail μεταξύ των κορυφαίων στην κατηγορία του με συνολική χωρητικότητα 585 λίτρων, αυξημένος κατά 20 λίτρα, χάρη στην καλύτερη εκμετάλλευση του μήκους και πλάτους του δαπέδου μεταξύ των θόλων, στην κατηγορία του. Οι βελτιώσεις στη χρησιμότητα του χώρου αποσκευών κάνουν τη φόρτωση αποσκευών πιο εύκολη και την αποθήκευση μικρών αντικειμένων πιο βολική. Επιπρόσθετα, η αρθρωτή διάταξη των δύο διαχωριστικών του χώρου αποσκευών προσφέρει 16 διαφορετικές διατάξεις, για βέλτιστη αξιοποίηση του πορτμπαγκάζ.

All New Nissan X-Trail - Interior

Η ηλεκτρικά κινούμενη πόρτα του χώρου αποσκευών του Nissan X-Trail διαθέτει λειτουργία hands-free κάνει την πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ αβίαστη όταν τα χέρια είναι κάθε άλλο παρά ελεύθερα. Στην πενταθέσια έκδοση, το γνώριμο, από την απερχόμενη γενιά, Σύστημα Flexible Luggage Board παραμένει και είναι βελτιωμένο για το νέο μοντέλο, με ανασχηματισμένα διαχωριστικά, που διαθέτουν ανθεκτική μοκέτα στη μία πλευρά και πλαστικό που καθαρίζεται εύκολα από την άλλη.

 

Πλατφόρμα CMF-C

Όπως και το έτερο crossover στην ευρωπαϊκή γκάμα της Nissan, το νέο Qashqai, το ολοκαίνουργιο X-Trail βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-C της Συμμαχίας, η οποία αντιπροσωπεύει μια δομή και τεχνολογία αυτοκινήτου αιχμής. Όσον αφορά την κατασκευή, το πιο ελαφρύ υλικό του αμαξώματος, καθώς και οι προηγμένες τεχνικές σφράγισης και συγκόλλησης του, έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της ακαμψίας αλλά και τη μείωση του βάρους. Για πρώτη φορά, η πίσω πόρτα του χώρου αποσκευών στο X-Trail είναι τώρα κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά.

Οι μπροστινές και οι πίσω πόρτες, τα μπροστινά φτερά και το καπό, είναι όλα κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Αυτό μεταφράζεται σε βελτίωση, άνεση στην οδήγηση και οδηγική απόκριση που συναντάται σε ανώτερη κατηγορία οχημάτων, καθώς και σε εξαιρετική ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, ωφελώντας ταυτόχρονα τις συνολικές επιδόσεις του Nissan X-Trail.

 

Νέα σχεδίαση ανάρτησης και διεύθυνσης

Το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail θα συνεχίσει να προσφέρει μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία, αξιοποιώντας τη φήμη του στην εκλεπτυσμένη και πολιτισμένη οδήγηση, που ταυτόχρονα προσφέρει απόλαυση και στον οδηγό που κινείται σβέλτα σε ενδιαφέρουσες διαδρομές. Χάρη στην πλατφόρμα CMF-C, το νέο X-Trail έχει αναβαθμισμένη διάταξη γονάτων Macpherson μπροστά, ενώ η πίσω ανάρτηση είναι μια προηγμένη διάταξη πολλαπλών συνδέσμων.

Η ρύθμιση του υδραυλικού τιμονιού έχει αναβαθμιστεί, προσφέροντας βελτιωμένη απόκριση, καλύτερη αίσθηση και μειωμένη τριβή.

 

Συνδεδεμένο έλεγχος με infotainment 35 ιντσών

Για να βελτιώσει την άνεση και να κάνει την οδήγηση πιο διασκεδαστική, το ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail προσφέρει ένα προηγμένο σύστημα ψυχαγωγίας με ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο συνδεδεμένων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της εύκολης ενσωμάτωσης smartphones, WiFi στο αυτοκίνητο για έως και επτά συσκευές, τις υπηρεσίες NissanConnect, καθώς και μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε και να παρακολουθείτε το όχημα.

All New Nissan X-Trail - Interior

Η μεγαλύτερη, υψηλότερης ανάλυσης οθόνη 12,3 ιντσών του NissanConnect είναι μια ψηφιακή πύλη στις ρυθμίσεις πλοήγησης, ψυχαγωγίας και των λειτουργιών του οχήματος και είναι συμβατή τόσο με το Android Auto® όσο και με το Apple CarPlay®, όπου στο τελευταίο διατίθεται ασύρματη σύνδεση.

Μια νέα υψηλής ευκρίνειας, πλήρως ηλεκτρονική οθόνη πολλαπλών πληροφοριών TFT 12,3 ιντσών, προσφέρει μια επιλογή διαμορφώσιμων διατάξεων για την εμφάνιση πληροφοριών πλοήγησης, ψυχαγωγίας, κυκλοφορίας ή λειτουργιών του οχήματος, όλα ελεγχόμενα από έναν νέο διακόπτη απτικής κύλισης στο τιμόνι. Μια παραδοσιακή υφή γυαλιού “Kiriko” έχει ενσωματωθεί στο ψηφιακό φόντο της TFT, ως ένα “νεύμα” στο Ιαπωνικό DNA της Nissan.

Παράλληλα, το καινοτόμο  Head-Up Display (HUD) των 10,8 ιντσών,  παρέχει το μεγαλύτερο μέγεθος εικόνας στην κατηγορία.  Η πλοήγηση, η υποστήριξη του οδηγού και οι οδικές πληροφορίες προβάλλονται στο παρμπρίζ εντός του οπτικού ορίζοντα του οδηγού, επιτρέποντας σε αυτόν να διατηρεί την προσοχή του στο δρόμο.

Οι δεξιότητες  Home-to-Car είναι συμβατές με συσκευές Google Assistant και Amazon Alexa. Το σύστημα υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εντολών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του οδηγού να στέλνει προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, απλά  μιλώντας στην έξυπνη συσκευή του και  ελαχιστοποιώντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για την εισαγωγή του προορισμού.

Μέσω της εφαρμογής NissanConnect στο smartphone, διατίθενται λειτουργίες ελέγχου οχήματος, όπως απομακρυσμένος χειρισμός κόρνας και φώτων, καθώς και κλειδώματος / ξεκλειδώματος του οχήματος. Επίσης, μπορούν να ρυθμιστούν έξυπνες ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας, του χρόνου και της γεωγραφικής ζώνης, με ειδοποιήσεις στην εφαρμογή, σε περίπτωση που το Nissan X-Trail υπερβαίνει τις καθορισμένες παραμέτρους. Όταν βρίσκονται στο όχημα, οι οδηγοί μπορούν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Φωνητικού Ελέγχου για να χρησιμοποιούν εύκολα μια ποικιλία λειτουργιών και εξοπλισμού εντός του οχήματος, μέσω φωνητικών εντολών, χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από το δρόμο.

All New Nissan X-Trail - Interior

Όταν  δεν χρησιμοποιεί την πλοήγηση του τηλεφώνου του, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους 3D Χάρτες της TomTom & στο Live Traffic με προηγμένες λειτουργίες πλοήγησης, όπως ενημερώσεις over-the-air για τον χάρτη, συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, Google Street View, σημεία με τοποθετημένες κάμερες ορίων ταχύτητας και τιμές καυσίμων. Η πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) είναι επίσης διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας My Car Finder.

Η συνδεσιμότητα επεκτείνεται σε όλους τους επιβάτες με τη διαθεσιμότητα θυρών φόρτισης USB-A και USB-C, μπροστά και πίσω.

 

Αναβαθμισμένη υποστήριξη οδηγού ProPILOT

Το νέο Nissan X-Trail εξοπλίζεται με την επόμενη γενιά του συστήματος υποστήριξης οδηγού ProPILOT, προσφέροντας μεγαλύτερη υποστήριξη στον οδηγό, σε ένα ευρύτερο φάσμα περιστάσεων. Έχοντας την κωδική ονομασία  ProPILOT με Navi-link, το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μειώνει την κόπωση και το άγχος κατά την οδήγηση, ενώ είναι πολύ διαισθητικό στη χρήση.

All New Nissan X-Trail - Interior

Το ProPILOT με Navi-link μπορεί να επιταχύνει και να φρενάρει το όχημα σε μία λωρίδα σε αυτοκινητόδρομο. Το σύστημα μπορεί να επιταχύνει το όχημα με καθορισμένη ταχύτητα και μπορεί να φρενάρει το όχημα έως την πλήρη στάση, σε συνθήκες βεβαρυμμένης κυκλοφορίας. Επιπλέον, το σύστημα μπορεί να επανακτήσει αυτόματα την ταχύτητα αν το όχημα έχει σταματήσει για λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα και η κίνηση μπροστά από το αυτοκίνητο έχει εξομαλυνθεί.

Στο ολοκαίνουργιο Nissan X-Trail, το αναβαθμισμένο σύστημα είναι πλέον σε θέση να προσαρμόζει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σύμφωνα με πρόσθετες εξωτερικές συνθήκες: όταν για παράδειγμα το αυτοκίνητο διασχίζει μια ζώνη ορίου χαμηλότερης ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο, το σύστημα μπορεί να διαβάσει οδικές πινακίδες και να λάβει υπόψη τα δεδομένα ορίου ταχύτητας από το σύστημα πλοήγησης, προκειμένου  να επιβραδύνει το όχημα στην κατάλληλη ταχύτητα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι  ο οδηγός δεν χρειάζεται να προσαρμόζει χειροκίνητα την ταχύτητα στο cruise control.

All New Nissan X-Trail - Interior

Το σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης για να ρυθμίσει την ταχύτητα προσέγγισης στροφών ή εξόδων από τους αυτοκινητόδρομους. Επιπλέον, το ProPILOT με Navi-link μπορεί τώρα να επικοινωνήσει με τα ραντάρ τυφλών σημείων (blind spot) του Nissan X-Trail, επεμβαίνοντας διορθωτικά στο σύστημα διεύθυνσης, προκειμένου  να αποτρέψει έναν ελιγμό αλλαγής λωρίδας, εάν υπάρχει όχημα στη ζώνη τυφλού σημείου.

Χάρη σε μια νέα αναβάθμιση της υπάρχουσας ειδοποίησης Ανίχνευσης Κινούμενου Αντικειμένου, τα φρένα θα ενεργοποιηθούν για να σταματήσουν το αυτοκίνητο εάν εντοπιστεί ένα κινούμενο αντικείμενο μπροστά. Και αν εντοπιστεί ένα κινούμενο αυτοκίνητο ή ένα ακίνητο αντικείμενο κατά την όπισθεν, και σε αυτή την περίπτωση θα σταματήσει το αυτοκίνητο.

 

Ενεργητική και παθητική ασφάλεια στο Nissan X-Trail

Πρόσθετη ασφάλεια παρέχεται με τη μορφή του Nissan Intelligent Forward Emergency Braking με προγνωστική λειτουργία. Χάρη στην προηγμένη τεχνολογία ραντάρ, οι αισθητήρες μπορούν να “διαβάσουν” το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο για να ανιχνεύσουν εάν ένα όχημα φρενάρει ξαφνικά. Το σύστημα θα ενεργοποιήσει τα φρένα για να μειώσει την πιθανότητα σύγκρουσης.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των τεχνολογιών ασφαλείας στο νέο Nissan X-Trail είναι ο νέος κεντρικός αερόσακος, ο οποίος αναπτύσσεται μεταξύ των δύο μπροστινών καθισμάτων, για να εμποδίσει τους επιβάτες της μπροστινής σειράς να έρθουν σε επαφή σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης. Ο κεντρικός αερόσακος συμπληρώνει τους αερόσακους οδηγού και συνοδηγού, καθώς και τους πλευρικούς και τύπου κουρτίνας, όλοι τους στάνταρ στο νέο X-Trail.

X-Trail - Highlight High 10

Η ασφάλεια τη νύχτα ενισχύεται με την τοποθέτηση προηγμένης τεχνολογίας προβολέων που επιτρέπει στα φωτιστικά σώματα να είναι λεπτά, κάτι που βοηθά στην αεροδυναμική απόδοση του X-Trail, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοσή τους. Πρόκειται  για ένα προηγμένο σύστημα προβολέων που προσαρμόζει το σχήμα της δέσμης σύμφωνα με τις συνθήκες του δρόμου και άλλους διερχόμενα οχήματα. Η δέσμη χωρίζεται σε 12 μεμονωμένα στοιχεία που απενεργοποιούνται επιλεκτικά κατά την ανίχνευση ενός επερχόμενου οχήματος. Χάρη σε αυτήν την καινοτομία, μπορεί να προβάλλει μια φωτεινότερη δέσμη όλο και περισσότερο, αλλά το σχήμα αλλάζει αποτελεσματικά, ώστε οι υπόλοιποι οδηγοί στο δρόμο να μην θαμπωθούν.

“Το ολοκαίνουργιο X-Trail είναι ένα επίτευγμα της καινοτόμου τεχνολογίας της Nissan. Από το e-POWER, το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης που δίνει αυτή την αδιαμφισβήτητη αίσθηση EV, με άμεση απόκριση και σιγουριά από το ηλεκτρικό μας σύστημα e-4ORCE, μέχρι τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που είναι διαθέσιμα σε όλες τις κατηγορίες, έως την ευελιξία του εσωτερικού,  το νέο X-Trail έχει σχεδιαστεί εξ αρχής για να ανταποκρίνεται στις πολύ απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Για περισσότερα από 20 χρόνια, το X-Trail είναι συνώνυμο της άνεσης, της ευκολίας, της ασφάλειας και της εμπιστοσύνης. Προσθέστε διαισθητική τεχνολογία και στιβαρό σχεδιασμό και είμαστε βέβαιοι ότι η νέα γενιά του X-Trail θα μιμηθεί την επιτυχία των προηγούμενων γενεών”, δήλωσε ο Leon Dorssers, Aντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nissan AMIEO.

Το Nissan X-Trail βρίσκεται ήδη στην έκθεση Nissan Χαλκιάς στην Λ. Συγγρού 242 ώστε να το γνωρίσετε από κοντά, να κάνετε ένα πληρέστατο test-drive και να το αποκτήσετε με τους καλύτερους όρους της αγοράς και με ανταλλαγή του παλιού σας αυτοκινήτου.

 _STJ0010

 

27 Mar 2022

Νέος χώρος παράδοσης αυτοκινήτων στην Nissan Χαλκιάς

Στην Nissan Χαλκιάς οδεύουμε στο αύριο αναβαθμίζοντας πάντα τις υπηρεσίες και την ποιότητα που προσφέρουμε στους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Nissan και επιλέγουν να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας της Nissan Χαλκιάς.

_STJ0537

Έτσι, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο παράδοσης καινούργιων αυτοκινήτων Nissan ο οποίος διαθέτει μοναδικό φωτισμό και ιδιαίτερες αισθητικές πινελιές με στόχο να προσφέρει στον νέο ιδιοκτήτη μία μοναδική πρώτη εμπειρία με το καινούργιο του αυτοκίνητο.

STJ_0357

Επιπρόσθετα στον καινούργιο χώρο της Nissan Χαλκιάς οι πωλητές μας δείχνουν στο νέο ιδιοκτήτη όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, αναλύουν όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου και λύνουν όλες τις πιθανές απορίες.

_STJ0283

Στην Nissan Χαλκιάς πιστεύουμε ότι η εμπειρία του νέου σας Nissan πρέπει και μπορεί να ξεκινά από ένα μοναδικό περιβάλλον και αυτό δημιουργήσαμε.

Ο νέος χώρος παράδοσης αυτοκινήτων της Nissan Χαλκιάς βρίσκεται στις υπερσύχρονες, ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις σέρβις, στην οδό Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο, όπου ο νέος ιδιοκτήτης ενημερώνεται παράλληλα για όλες τις λεπτομέρειες της τακτικής και περιοδικής συντήρησης του νέου του Nissan.

_STJ0436

03 Mar 2022

Έρχεται το Nissan Juke Hybrid

To Nissan JUKE έρχεται στην Nissan Χαλκιάς με νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης

Το εμβληματικό compact crossover της Nissan, το JUKE, θα προσθέσει σύντομα ένα νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης στη γκάμα του, προσφέροντας δυναμικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με μειωμένες εκπομπές ρύπων και κατανάλωση.

“Η στρατηγική εξηλεκτρισμού για τα μοντέλα της Nissan ενισχύεται με το JUKE Hybrid που θα ενταχθεί στην γκάμα αργότερα φέτος και θα αντιπροσωπεύει ένα ακόμη ορόσημο στη στρατηγική μας φιλοδοξία να έχουμε μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα μέχρι το 2023”, δήλωσε ο Guillaume Cartier, Πρόεδρος της Nissan AMIEO.

Το Nissan JUKE Hybrid θα παραθέσει ένα πραγματικό πολυτροπικό υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, σε αντίθεση με τη βελτίωση των παραδοσιακών κινητήρων εσωτερικής καύσης με ηλεκτρικές δυνατότητες, παρέχοντας με τη σειρά του τα παρακάτω βασικά οφέλη:

  • Εκκίνηση αμιγώς με ηλεκτρική ενέργεια – κάθε φορά.
  • Απολαυστική οδηγική συμπεριφορά, σε όλες τις περιστάσεις.
  • Εξαιρετική απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου χάρη στο έξυπνο, πολυτροπικό κιβώτιο ταχυτήτων, την αποτελεσματική ανάκτηση ενέργειας μέσω πέδησης και την μπαταρία υψηλής απόδοσης

Στο επίκεντρο για την ανάπτυξη του υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης βρίσκεται η σημασία μιας συναρπαστικής οδηγικής εμπειρίας, για τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες του JUKE. Και αυτό είναι εφικτό, χάρη στο νέο ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Αποτελεσματικό κινητήριο σύνολο

Nissan launches JUKE Hybrid in Europe

Το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του Nissan JUKE Hybrid αποτελείται από έναν νέας γενιάς κινητήρα εσωτερικής καύσης της Nissan, τελευταίας τεχνολογίας, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση σε εφαρμογή υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης. Παράγει 69 kW (94 ίππους) και 148 Nm ροπής.

Στο κομμάτι της ηλεκτροκίνησης, η Nissan ενσωμάτωσε τον κύριο ηλεκτροκινητήρα που παράγει 36 kW (49 ίππους) και 205 Nm ροπής, ενώ η Renault τροφοδότησε το σύστημα με τη μίζα/γεννήτρια υψηλής τάσης 15 kW, τον μετατροπέα και την υδρόψυκτη μπαταρία 1,2 kWh, καθώς και με το εξαιρετικά καινοτόμο κιβώτιο ταχυτήτων. Το αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα μετάδοσης κίνησης που παρέχει 25% περισσότερη ισχύ από την τρέχουσα έκδοση με τον βενζινοκινητήρα, με μείωση κατανάλωσης καυσίμου έως και 40% στον αστικό κύκλο και έως και 20% στον αντίστοιχο μικτό (Δεδομένα που υπόκεινται σε έγκριση).

Έξυπνο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

Το κλειδί για την οδηγική απόλαυση στην καρδιά του Nissan JUKE Hybrid είναι ένα προηγμένο πολυτροπικό κιβώτιο ταχυτήτων χαμηλής τριβής που παρέχει βέλτιστη χρήση της ισχύος πρόωσης, είτε αυτή προέρχεται από τον ηλεκτροκινητήρα, είτε από τον βενζινοκινητήρα, είτε και από τους δύο.

Για τη μείωση της τριβής, αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων χρησιμοποιεί νέου τύπου συμπλέκτες αντί για συμβατικούς για να αλλάζει τις 4 ταχύτητες “ICE” (του Κινητήρα Εσωτερικής Καύσης) και τις 2 ταχύτητες “EV”. Επιπλέον, για τη μείωση της τριβής, αυτό το κιβώτιο ταχυτήτων δεν χρησιμοποιεί συμπλέκτη. Όλες οι εκκινήσεις του οχήματος είναι αμιγώς ηλεκτρικές και οι 2 κινητήρες EV χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό για τον συγχρονισμό των ταχυτήτων, παρέχοντας μια ομαλή, συνδεδεμένη και γρήγορη επιτάχυνση.

Το κιβώτιο ταχυτήτων ελέγχεται από έναν προηγμένο αλγόριθμο, που διαχειρίζεται τα σημεία αλλαγής ταχυτήτων, την αναγέννηση της μπαταρίας, καθώς και την προηγμένη σειριακή – παράλληλη αρχιτεκτονική. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης μπορεί να πλοηγηθεί σε διαφορετικούς δυνατούς τύπους υβριδισμού (σε σειρά, παράλληλα, σειριακά-παράλληλα) σύμφωνα με τις απαιτήσεις επιτάχυνσης και ισχύος, απρόσκοπτα και χωρίς καμία επέμβαση του οδηγού. Ως αποτέλεσμα, ο οδηγός θα απολαμβάνει απροβλημάτιστη επιτάχυνση, καθώς και χαμηλές εκπομπές ρύπων, συνδυάζοντας ότι καλύτερο από τους δύο κόσμους.

Εμπειρία οδήγησης όπως σε EV

Nissan launches JUKE Hybrid in Europe

Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης κίνησης του Nissan JUKE Hybrid χειρίζεται το σύστημα μετάδοσης κίνησης σύμφωνα με πολλές παραμέτρους, με στόχο τη βελτιστοποίηση του χρόνου που αφιερώνει το JUKE στη λειτουργία EV. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι μηχανικοί της Nissan πέτυχαν έως και 80 τοις εκατό της αστικής οδήγησης σε λειτουργία EV, με σύντομες υβριδικές φάσεις για επαναφόρτιση της μπαταρίας, πριν επιστρέψουν στη λειτουργία EV. Το Nissan JUKE Hybrid όχι μόνο ξεκινάει 100% σε ηλεκτρική λειτουργία, αλλά μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 55 χλμ/ώρα σε αμιγώς EV, ώστε οι οδηγοί να απολαμβάνουν ισχυρή, σταθερή και διαρκή εμπειρία οδήγησης EV.

Το σύστημα θα μεγιστοποιήσει αυτόματα τη χρήση του EV, αλλά το JUKE Hybrid διαθέτει και έναν αποκλειστικό διακόπτη λειτουργίας EV που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρακτηριστικό όταν ο οδηγός δεν θέλει να λειτουργεί ο κινητήρας, όπως για παράδειγμα σε κατοικημένες περιοχές, σχολεία, χώρους στάθμευσης και σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης. Εφόσον το επιτρέπει η κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας, το σύστημα θα αναγκάσει το JUKE Hybrid να λειτουργεί μόνο ως ηλεκτρικό όχημα.

Ανάκτηση ενέργειας μέσω της πέδησης 

Nissan launches JUKE Hybrid in Europe

Κατά την επιβράδυνση, ο ηλεκτροκινητήρας θα λειτουργεί ως γεννήτρια και θα “αιχμαλωτίζει” την κινητική ενέργεια, μετατρέποντάς την σε ηλεκτρική ενέργεια που θα αποθηκευτεί στην υβριδική μπαταρία πρόωσης.

Η προηγμένη λειτουργία Regenerative Cooperative Brake συνδυάζει το αναγεννητικό φρενάρισμα και το παραδοσιακό φρενάρισμα τριβής για να επιτύχει μια φυσική αίσθηση πεντάλ και αποτελεσματική ανάκτηση ενέργειας. Ο οδηγός δεν θα αντιληφθεί τις ρυθμίσεις μεταξύ των δύο συστημάτων, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι η ανάδραση μέσω του πεντάλ του φρένου παραμένει σταθερή και διαισθητική.

Το Nissan JUKE Hybrid διαθέτει επίσης έναν επιλογέα τρόπου οδήγησης, που επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει τις λειτουργίες Eco/Normal/Sport. Τα συγκεκριμένα προγράμματα οδήγησης, εκτός του ότι αλλάζουν τη δύναμη που βάζει ο οδηγός στο τιμόνι, τη λειτουργία του κλιματισμού και την απόκριση του πεντάλ γκαζιού, στην περίπτωση του νέου υβριδικού συστήματος μετάδοσης κίνησης, αλλάζουν επίσης τη συμπεριφορά της αναγεννητικής πέδησης και την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας. Στη λειτουργία Sport, για παράδειγμα, η αναγέννηση κατά το φρενάρισμα έχει ρυθμιστεί σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να μεγιστοποιηθεί η ηλεκτρική ισχύς για αποτελεσματική επιτάχυνση.

e-Pedal για απρόσκοπτη οδήγηση στην πόλη

Όπως και με το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF, το Nissan JUKE Hybrid θα είναι εξοπλισμένο με το σύστημα e-Pedal της Nissan, το οποίο, όταν ενεργοποιηθεί, επιτρέπει τον έλεγχο της κίνησης του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας το πεντάλ γκαζιού. Όταν το πόδι σηκωθεί από το γκάζι, εφαρμόζεται μέτριο φρενάρισμα (έως 0,15 g) και θα επιβραδύνει το JUKE σε ταχύτητα ερπυσμού (~5 χλμ/ώρα). Το πρόσθετο φρενάρισμα από τον οδηγό μπορεί μερικές φορές να είναι απαραίτητο για την επιβράδυνση και απαιτείται για να επιτευχθεί πλήρης στάση (η λειτουργία auto hold μπορεί να επιλεγεί για ευκολία). Η χρήση του e-Pedal γίνεται γρήγορα διαισθητική και το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται ο φόρτος του οδηγού κατά την αστική οδήγηση. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρεται μια ομαλή και ξεκούραστη εμπειρία οδήγησης, ενώ μεγιστοποιούνται οι ευκαιρίες αναγέννησης της υβριδικής μπαταρίας, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία EV.

Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση 

Nissan launches JUKE Hybrid in Europe

Η σπορ σχεδίαση coupe crossover του JUKE παραμένει και στη νέα υβριδική έκδοση. Έχει δοθεί μεγάλη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και έχουν γίνει μια σειρά από μικρές αλλαγές για να βελτιστοποιηθεί η αεροδυναμική του απόδοση, αλλά και για να γίνει αντιληπτός ο υβριδικός, “εξηλεκτρισμένος” χαρακτήρας του. Στις μπροστινές πόρτες και στην πόρτα του χώρου αποσκευών έχουν τοποθετηθεί τα σήματα «Hybrid».

Η μπροστινή μάσκα του JUKE Hybrid φέρει πλέον το νέο λογότυπο της Nissan και επίσης διαθέτει μια λωρίδα από μαύρο γυαλιστερό υλικό στο σημείο που συναντά το καπό, τοποθετώντας το μοντέλο σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τα άλλα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Nissan, που μοιράζονται το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο.

Ο σχεδιασμός της γρίλιας είναι πλέον διχτυωτός και έχει μικρότερο εμβαδόν ανοίγματος για βελτιστοποίηση της απόδοσης της ψύξης με αέρα, που έγινε εφικτή χάρη στις χαμηλότερες απαιτήσεις ψύξης της υβριδικής έκδοσης. Τροποποιήσεις έγιναν επίσης στο αμάξωμα κάτω από τον προφυλακτήρα για να βελτιωθεί η ροή του αέρα και, αποκλειστικά για το υβριδικό, προστέθηκε ένα κλείστρο μάσκας, επιτρέποντας την αυτόματη προσαρμογή της ροής του αέρα σύμφωνα με τις ανάγκες ψύξης, μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο την αεροδυναμική αντίσταση.

Η πίσω αεροτομή που είναι τοποθετημένη πάνω από το πίσω παρμπρίζ έχει επανατοποθετηθεί για καθαρότερη ροή αέρα, πίσω από το αυτοκίνητο. Επιπλέον,  μπροστά από τους μπροστινούς τροχούς, τα σπόιλερ των ελαστικών έχουν αναδιαμορφωθεί και επανατοποθετηθεί για να εξομαλύνουν τη ροή του αέρα, ενώ ο πίσω άξονας έχει αποκτήσει ένα κάλυμμα που εξομαλύνει τη ροή του αέρα κάτω από το αυτοκίνητο.

Οι ολοκαίνουργιες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17″ θα παρουσιαστούν ταυτόχρονα με το υβριδικό JUKE (θα είναι διαθέσιμες και σε εκδόσεις ICE), όπως και οι δίχρωμες ζάντες 19″ προερχόμενες από το NISSAN Ariya, που προσφέρουν εξαιρετική εμφάνιση και αποτελεσματικότητα.

Εσωτερικές αναβαθμίσεις 

Μέσα στην καμπίνα, το δεξί από τα δύο καντράν δείχνει την ταχύτητα και το αριστερό δείχνει ένα μετρητή ισχύος, με τη βελόνα να κινείται μεταξύ «charge», όταν λαμβάνει χώρα η αναγέννηση ενέργειας, μέσω «eco» όταν η πρόωση είναι ηλεκτρική και «power» όταν συνδυάζονται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και ο ηλεκτροκινητήρας. Στο κάτω μέρος του αριστερού καντράν, υπάρχει ένας μετρητής που δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Μια οπτική αναπαράσταση της ροής ισχύος μπορεί να εμφανιστεί στην 7’’ οθόνη του πίνακα οργάνων μεταξύ των δύο καντράν, εμφανίζοντας όλες τις διαφορετικές ροές ενέργειας σε μια απλή και καθαρή απεικόνιση, μεγιστοποιώντας την κατανόηση της λειτουργίας του συστήματος από τον οδηγό.

Το κουμπί για το e-Pedal βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, πίσω από το κουμπί του ηλεκτρικού χειρόφρενου, ενώ το κουμπί για την ενεργοποίηση της λειτουργίας EV  βρίσκεται ανάμεσα στους δύο κεντρικούς αεραγωγούς. Όταν είναι ενεργοποιημένο το e-Pedal και η λειτουργία EV, εμφανίζονται οπτικές υπενθυμίσεις στο κάτω μέρος της οθόνης του πίνακα οργάνων.

Ο χώρος του πορτμπαγκάζ είναι 354 λίτρα, έχοντας υποστεί μια μικρή μείωση κατά 68 λίτρα σε σχέση με τη βενζινοκίνητη έκδοση, ως συνέπεια της αποθήκευσης της μπαταρίας 1,2 kWh. Με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, ο χώρος αποσκευών παραμένει ο καλύτερος στην κατηγορία με 1.237 λίτρα, ενώ ο χώρος για τα πίσω γόνατα παραμένει αμετάβλητος στα 553 χλστ.

To Nissan Juke Hybrid θα βρίσκεται στην Nissan Χαλκιάς μέσα στο καλοκαίρι.

Nissan launches JUKE Hybrid in Europe

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1.6 λίτρων κινητήρας & e-motor
Ισχύς HP (kW) 94hp (69kW) + 49hp (36kW)
Κατανάλωση Μικτού Κύκλου* l/100 km 5.2
Εκπομπές Μικτού Κύκλου* g/km 118

 

10 Jan 2022

Qashqai, το πιο ασφαλε΄ς στην κατηγορία του, στο EuroNCAP 2021 

Σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάταξη 5 αστέρων στο Euro NCAP, το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai που σας προσφέρει η Nissan Χαλκιάς λαμβάνει το Βραβείο Best in Class 2021, στην κατηγορία Small Off-Road, από το ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP).

Κάθε χρόνο, το Euro NCAP δημοσιεύει τη λίστα με εκείνα τα αυτοκίνητα που έχουν τις καλύτερες επιδόσεις στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, δείχνοντας ποια μοντέλα έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους ανταγωνιστές τους. Αυτό το βραβείο απονέμεται στη συνολική βάση αξιολόγησης των ενήλικων επιβατών, των παιδιών επιβατών, των πεζών και της υποβοήθησης ασφάλειας. Το σταθμισμένο άθροισμα των βαθμολογιών σε αυτές τις κατηγορίες, καθορίζει τον καλύτερο νικητή στην κατηγορία.

Το Euro NCAP βαθμολόγησε το νέο Nissan Qashqai με 91% για την προστασία των ενηλίκων και των παιδιών, κατατάσσοντάς το μεταξύ των καλύτερων στο γκρουπ των ανταγωνιστών του. Αυτή η εξαιρετική επίδοση αντανακλά την προηγμένη, ενισχυμένη δομή της πλατφόρμας CMF-C του νέου Qashqai, που είναι κατασκευασμένη με χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής σε βασικά σημεία για βελτίωση της ακαμψίας, ενώ επιτρέπει την απορρόφηση και τη μείωση της δύναμης της πρόσκρουσης πριν φτάσει στην κυψέλη ασφαλείας των επιβατών. Η προσθήκη ενός κεντρικού αερόσακου,  ο πρώτος για την Nissan στην Ευρώπη,  για την αποφυγή της σύγκρουσης κεφαλών μεταξύ του οδηγού και του συνοδηγού σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης συνετέλεσε στο να συγκεντρώσει το Qashqai έως και 16 βαθμούς στη δοκιμή πλευρικής πρόσκρουσης.

Σχεδόν μέγιστος βαθμός (23,8 από τους 24) επιτεύχθηκε για την προστασία των παιδιών, όπως μέγιστη βαθμολογία (12 βαθμοί) αποσπάστηκε και για τον έλεγχο εγκατάστασης παιδικού καθίσματος.

Βαθμολογία 70% για την προστασία των ευάλωτων χρηστών του δρόμου

Το Nissan Qashqai πέτυχε βαθμολογία 70% σε δοκιμές προστασίας ποδηλατών και πεζών. Το Nissan Qashqai διαθέτει πολλά βοηθήματα ενεργητικής ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένου του Intelligent Emergency Braking, το οποίο προειδοποιεί τον οδηγό και φρενάρει εάν το αυτοκίνητο αντιληφθεί πρόσκρουση με όχημα, πεζό ή ποδηλάτη. Αυτό το βοήθημα είναι στάνταρ στη γκάμα του νέου Qashqai, από την αρχική έκδοση.

Βοηθήματα ασφαλείας

Το Euro NCAP αναγνωρίζει ότι είναι πάντα προτιμότερο να αποτρέπονται τα ατυχήματα  και δίνει βαθμούς στην τεχνολογία που βοηθά τους οδηγούς να αποφεύγουν τις συγκρούσεις.

Με αυτή την λογική, το Qashqai σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία και σε αυτή την περίπτωση, φτάνοντας το 95%, χάρη στις τεχνολογίες Intelligent Mobility της Nissan. 

Ως πρωτιά για την Nissan στην Ευρώπη είναι και η προσθήκη ενός head-up display στο νέο Qashqai, που επιτρέπει στον οδηγό να παρακολουθεί την ταχύτητά του οχήματος, τις οδηγίες πλοήγησης και το ισχύον όριο ταχύτητας χωρίς να παίρνει τα μάτια του από το δρόμο.

Παράλληλα, η προσθήκη έξυπνων προβολέων, οι οποίοι προσαρμόζουν το σχήμα της δέσμης για να αποτρέψουν το “θάμπωμα” των επερχόμενων οδηγών, είναι ένα ακόμα παράδειγμα νέας τεχνολογίας στο Qashqai, που ενισχύει την ασφάλεια.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης το Blind Spot Intervention που ανιχνεύει ένα άλλο όχημα που δεν έχει δει ο οδηγός σε μια παραπλήσια λωρίδα και κατευθύνει ενεργά το Nissan Qashqai πίσω στη λωρίδα του και μακριά από τον κίνδυνο. Το Rear Cross Traffic Alert αποτρέπει επίσης τις συγκρούσεις κατά την όπισθεν εκτός θέσεων στάθμευσης.

Το νέο Qashqai είναι κατασκευασμένο στην πλατφόρμα Alliance CMF-C, η οποία εκμεταλλεύεται τη χρήση προηγμένων υλικών και νέων τεχνικών παραγωγής που έχουν οδηγήσει σε πιο άκαμπτη δομή, με το συνολικό αμάξωμα να είναι 60 κιλά ελαφρύτερο από αυτό του προκατόχου του.

Ως ανεξάρτητος οργανισμός, το Euro NCAP δοκιμάζει αυτοκίνητα από το 1997, αξιολογώντας τα περισσότερα από τα νέα μοντέλα που κυκλοφορούν με βάση τα συνεχώς εξελισσόμενα κριτήριά του. Εκτός από τη δοκιμή της πραγματικής φυσικής αντοχής των αυτοκινήτων σε διάφορες προσομοιωμένες συγκρούσεις, ο οργανισμός δοκιμάζει και βαθμολογεί την τεχνολογία πρόληψης ατυχημάτων.

Το νέο Qashqai σας περιμένει στην Nissan Χαλκιάς για να το γνωρίσετε από κοντά, να πραγματοποιήσετε ένα πληρέστατο test drive και να το αποκτήσετε με τους καλύτερους όρους της αγοράς και με ανταλλαγή του παλαιού σας αυτοκινήτου.

01 Dec 2021

Χειμερινές Προσφορές Service από την Nissan Χαλκιάς

Nissan Χαλκιάς After Sales Service: Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος Ασφαλείας Υψηλών Προδιαγραφών και Πρόγραμμα Προσφορών για το δικό σας Nissan, με γνώμονα την μέγιστη δική σας ασφάλεια!

Μέσω του χειμερινού προγράμματος προσφορών All Clear Service, η Nissan Χαλκιάς τονίζει τον Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας Yψηλών Προδιαγραφών από τα υπερσύγχρονο συνεργείο της, όπως και τα Μοναδικά Οφέλη για τους κατόχους των αυτοκινήτων της μάρκας.

Συγκεκριμένα, η Nissan Χαλκιάς με το πρόγραμμα All Clear Service σας προσφέρει :
• 25% Έκπτωση στα Ανταλλακτικά Service,
• ΔΩΡΕΑΝ Χειμερινό Έλεγχο 25 Σημείων,
• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος.

Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για το χειμερινό πρόγραμμα προσφορών All Clear Service παρέχονται στο συνεργείο Nissan Χαλκιάς, Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο καθώς και στο τηλέφωνο 210 9531008.

Nissan-All-Clear-Service Halkias

29 Nov 2021

To Nissan MICRA τώρα με ΜΗΔΕΝΙΚΑ τέλη κυκλοφορίας

Με τιμή εκκίνησης στα *14.590€, συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 400€ από την Nissan Χαλκιάς και με ΜΗΔΕΝΙΚΑ τέλη κυκλοφορίας, το εμβληματικό MICRA αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές στην κατηγορία των supermini, ξεχωρίζοντας για την εμφάνιση και την τεχνολογία που διαθέτει. Με την αναβαθμισμένη γκάμα του MICRA να βελτιστοποιεί το εύρος επιλογών για τους υποψήφιους αγοραστές της κατηγορίας supermini, η απαλλαγή του μοντέλου από τα τέλη κυκλοφορίας (στις εκδόσεις Energy και Acenta με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων), του προσδίδει ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα.
MICRA_V2_1200 X 628
Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας του 1,0 λίτρου με ισχύ 92PS του Nissan MICRA, προσφέρει μια δυναμική και ολοκληρωμένη οδηγική εμπειρία. Είναι συμβατός με το πρότυπο εκπομπών Euro 6d, προσφέροντας βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές. Η καμπύλη ενισχυμένης ροπής προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερες αλλαγές ταχυτήτων, καθιστώντας την λειτουργία του κινητήρα ιδανική για οδήγηση στην πόλη, επιτρέποντας μια πιο ομαλή, πιο εκλεπτυσμένη και πιο απολαυστική οδήγηση.
Αυτόματο Κιβώτιο
Παράλληλα, το Nissan MICRA είναι διαθέσιμο με τον ίδιο κινητήρα και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Το Xtronic διαθέτει τεχνολογία D-step, η οποία προσφέρει μια πιο “εκλεπτυσμένη” παροχή ισχύος και εμπειρία οδήγησης για τον οδηγό, σε σύγκριση με ένα συμβατικό κιβώτιο CVT. Αυτό γίνεται εμφανές, όταν πατηθεί “επιθετικά” το πεντάλ του γκαζιού. Επίσης, η τεχνολογία D-step, προσφέρει ταχύτερα downshifts (κατεβάσματα) και καλύτερη οικονομία καυσίμου.
Μέγιστη Ασφάλεια
Από την έκδοση Energy και πάνω, το Nissan MICRA που σας προσφέρει η Nissan Χαλκιάς είναι εξοπλισμένο με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control για βελτιωμένο χειρισμό σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την Acenta, προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.
Nissan Micra MY21 - 3
Πληροφορίες & Test Drive
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε με την έκθεση Nissan Χαλκιάς, Λ. Συγγρού 242, Καλλιθέα ή να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 9531008. Φυσικά στην Nissan Χαλκιάς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα πληρέστατο Test Drive του Nissan Micra αλλά και των υπολοίπων μοντέλων Nissan.
*Η τιμή μπορεί να αλλάξει.
_STJ0142
08 Jun 2021

Γνωρίστε πρώτοι το νέο Qashqai στις 14 και 15 Ιουνίου στην Nissan Χαλκιάς

Το νέο Nissan Qashqai αναμένεται στην Ελλάδα στα τέλη του καλοκαιριού. Οι τιμές του έχουν ανακοινωθεί (μάθετε εδώ τις τιμές του Nissan Qashqai) και ήδη οι παραγγελίες έχουν ανοίξει για τους ενδιαφερόμενους.

Ωστόσο η Nissan Χαλκιάς δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να δουν πρώτοι από κοντά το νέο Qashqai στις 14 και 15 Ιουνίου στην έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων Nissan Χαλκιάς, στην Λ. Συγγρού 242, στην Καλλιθέα.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τιμές του νέου Qashqai, για τον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, τις εκδόσεις, τα διαθέσιμα χρώματα, τις δυνατότητες διαμόρφωσης και τους τρόπους απόκτησής του. Παράλληλα, σε όσους επιλέξουν να παραγγείλουν το δικό τους Qashqai σε αυτό το διήμερο θα υπάρχουν μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις λανσαρίσματος του μοντέλου.

Σας περιμένουμε στις 14 και 15 Ιουνίου 2021 στην Nissan Χαλκιάς.

Existing User?

Lost your password?