Στην Nissan Χαλκιάς οδεύουμε στο αύριο αναβαθμίζοντας πάντα τις υπηρεσίες και την ποιότητα που προσφέρουμε στους νέους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Nissan και επιλέγουν να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας της Nissan Χαλκιάς.

_STJ0537

Έτσι, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό χώρο παράδοσης καινούργιων αυτοκινήτων Nissan ο οποίος διαθέτει μοναδικό φωτισμό και ιδιαίτερες αισθητικές πινελιές με στόχο να προσφέρει στον νέο ιδιοκτήτη μία μοναδική πρώτη εμπειρία με το καινούργιο του αυτοκίνητο.

STJ_0357

Επιπρόσθετα στον καινούργιο χώρο της Nissan Χαλκιάς οι πωλητές μας δείχνουν στο νέο ιδιοκτήτη όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες του αυτοκινήτου, αναλύουν όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας του μοντέλου και λύνουν όλες τις πιθανές απορίες.

_STJ0283

Στην Nissan Χαλκιάς πιστεύουμε ότι η εμπειρία του νέου σας Nissan πρέπει και μπορεί να ξεκινά από ένα μοναδικό περιβάλλον και αυτό δημιουργήσαμε.

Ο νέος χώρος παράδοσης αυτοκινήτων της Nissan Χαλκιάς βρίσκεται στις υπερσύχρονες, ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις σέρβις, στην οδό Πειραιώς 22 στο Μοσχάτο, όπου ο νέος ιδιοκτήτης ενημερώνεται παράλληλα για όλες τις λεπτομέρειες της τακτικής και περιοδικής συντήρησης του νέου του Nissan.

_STJ0436